Despre Pensiunea Patru Brazi!

Pensiunea turistica PATRU BRAZI este situata in Muntii Apuseni, din judetul Cluj, la doar 54 km de orasul Cluj-Napoca in statiunea turistica Muntele Baisorii, unde peisajele din zona, flora si fauna sunt minunate si va atrag atentia imediat; aici puteti petrece timpul liber intr-un mod placut si aparte.Pensiunea turistica PATRU BRAZI situata in centrul statiunii, langa partia de schi, cu o capacitate de 16 locuri la cazare in camere de 2 locuri si 24 la restaurant este gazda dumneavoastra perfecta pentru a va petrece timpul liber pe intreaga perioda a anului, la sfarsit de saptamana si in perioada vacantelor. Dispunem de loc de joaca pentru copii, parcare, gratar, terasa, bar. La noi gasiti confortul si caldura unei vacante memorabile.

De asemenea va oferim si un cadru intim pentru organizarea diferitelor cursuri, sedinte, intalniri de afaceri, team building-uri, mese festive, banchete, tabere, evenimente importante din viata dumneavoastra, etc.

Cu o experienta vasta in acest domeniu, va oferim o atmosfera placuta, intima unde va puteti relaxa cu persoana iubita, iubitul, cu familia, prietenii sau colegii.

Doriti sa fiti romantici si sa schimbati atmosfera de acasa? Atunci Pensiunea turistica PATRU BRAZI va sta la dispozitie!

Despre zona si statiune:

Statiunea turistica Muntele Baisorii se afla la 1450 m altitudine fiind cea mai importanta statiune de munte din S-E-ul Muntilor Apuseni. Acest loc de poveste este considerat ca fiind a doua, cea mai bogata in ozon, zona turistica din S-E Europei, aflandu-se foarte aproape de varful Buscat 1676 si varful Muntele Mare 1826 al 3-lea ca inaltime din Muntii Apuseni.

Zona va ofera posibilitate de a practica drumetii usoare de 2-3 ore dar si de peste 8 ore pentru cei impatimiti. Exista mai multe trasee turistice marcate care va ofera peisaje de neuitat.

Aceasta superba zona va ofera vacanta de vis prin cadrul sau natural, prin accesibilitate si nu in ultimul rand prin valorile culturale din imprejurimi .
Aici gasiti Rezervatia geobotanica Scarita-Belioara, care incanta privirea prin multitudinea de plante si peisaje unice; de asemenea Manastirea Baisoara va ofera un cadru spiritual deosebit.

In zona gasiti arii natural protejate precum si obiective de patrimoniu cultural cum sunt Ruinele Cetatii Lita, iar Cheile Turzii va vor incanta prin maretia acestora si povestea lor;
Manastirea Lupsa cu biserica din lemn datand din secolul XIV-lea, Cheile Rancului, Cheile Posaga, Manastirea Posaga,etc.va vor incanta pur si simplu.

Pentru cei dornici sa mearga mai departe pot sa viziteze Salina Turda, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din tara care se afla la Turda, jud. Cluj la doar 1 ora distanta cu automobilul.

Statiunea turistica Muntele Baisorii va ofera posibilitatea de a practica ciclism montan, plimbari cu ATV-ul, alpinism, speologie, parapanta, etc.

De asemenea in statiune se organizeaza diferite evenimente: Martonul Apusenilor, concursuri de ciclism, concursuri offroad, Serbarile zapezii, concursuri de schi alpin, schi de tura, etc.

Iarna va stau la dispozitie partii de saniute, partii de schi pentru schiul alpin si snowboard pentru incepatori si pentru avansati;
Tot mai des se practica schiul de tura si schiul fond pe culmile semete ale Apusenilor.

Zona pentru schiul alpin se imparte in 2 zone bine definite:

1. Partia Baisoara sau Partia Mare – o partie frumoasa, lata dotata cu teleschi cu acces foarte usor care se afla in centrul statiunii, langa Pensiunea Patru Brazi
si

2. Partia de la Buscat dotata cu telescaun care se afla la aproximativ 3 km de centrul statiunii. Accesul in aceasta zona se face cu automobilul.

Sperand ca v-am trezit interesul si curiozitatea, pentru mai multe detalii va invitam sa ne vizitati la pensiune sau sa ne contactati telefonic.

Va asteptam cu drag!!