Camere duble:

  • Camerele sunt dotate cu 2 paturi apropiate (dimensiune pat 90/200), foarte comode, incalzire centrala, televizor, balcon, baie cu dus, uscator de par.
  • Din balconul camerelor se pot admira frumusetile culmilor semete ale Apusenilor, acestea fiind spectaculoase.
  • La cerere in camera se poate pune un pat suplimentar .

Restaurant:

Restaurantul Pensiunii Patru Brazi este un spaţiu select, intim care dispune da 24 locuri, special amenajat pentru a crea o atmosferă caldă şi primitoare . Este locul perfect pentru a vă destinde şi a petrece clipe plăcute.
Pentru mesele festive organizate bucatăria tradiţională românească este  completată de dorinta clientului.
Dispunem de o bucatarie mobilata si dotata modern conform standardelor Europene, care poate fi utilizata cu usurinta si de clientii nostri care doresc sa gateasca regim propriu.
Mesele festive sunt atent aranjate.
Pentru evenimente alegem impreuna cu turistii nostri meniuri care sa le satisfaca dorintele si placerea de a savura preparate de o calitate superioara.
Pentru noi este foarte important acesl lucru!
Atât gustul desăvârşit al bucatelor, cât şi amabilitatea şi buna dispoziţie cu care personalul vă întampină, întregesc vestita noastră ospitalitate.

Restaurantul Pensiunii Patru Brazi este situat la parter, intr-o zona usor accesibila. Amenajat in stil clasic, restaurantul este pus in valoare de lumina naturala care patrunde prin ferestrele generoase .

Oferte / Pachete:

  1. Oferte REVELION 2019 (REZERVATĂ)
  2. Oferte CRACIUN 2019